Ingatlan állapotfelmérés, ingatlandiagnosztika, ingatlan értékbecslés

Cégünk ingatlanok műszaki állapotának felmérésével és értékbecslésével is foglalkozik, legyen az az Őrségben vagy az Őrségtől távol. Ha ház, lakás, iroda vásárlása előtt áll, biztosan felmerültek már Önben az alábbi kérdések:

  • Kinézte magának az új lakást, házat, de fél a rejtett hibáktól, az előre nem látható költségektől?
  • Gyanús dolgot talált az épületben és szeretné tudni, hogy mi az, mit csináljon vele?
  • Megtalálta elképzelt otthonát, de szeretné magát megnyugtatni egy tárgyilagos vizsgálattal is?
  • Szeretne majd tovább építkezni, de kérdések merültek fel?
  • Szüksége van egy független értékbecslésre?

ingatlandiagnosztika1

Legnagyobb igyekezetünk ellenére az idő múlását sajnos nem állíthatjuk meg, így minden, ami hajdanán szép, stabil volt, az évtizedek alatt elveszti eredeti állapotát. Jó döntést csak az ingatlan pontos műszaki állapotának ismeretében lehet hozni, legyen az régi vagy új építésű ingatlan. Vizsgálatunk teljes képet ad az adott épület tulajdonságairól.

Ingatlan vásárlásakor általában nem áll szakember a vevő oldalán, mi ebben nyújtunk segítséget. Szolgáltatásunk célja, a feltárt problémákról, hiányosságokról ügyfelünket tájékoztassuk, másrészt,  megoldási javaslatokat, tanácsokat adjunk. Ezek alapján már sokkal könnyebben lehet megalapozott döntést hozni.

Szolgáltatásunk díja a töredéke csupán azoknak az előre nem látható költségeknek, amelyek a figyelembe nem vett problémák nyomán keletkezhetnek. Hívjon bizalommal: Kékedi János tel.: +3630 9378 200

Írjon nekünk ha kérése, kérdése van